Кривава розправа в Липецьку: Підлітки ледь не забили до смерті однолітка за нелюбов до нацизму (відео)

Ролик з побиттям хлопця підірвав Інтернет і активно обговорюється в соціальних мережах.

Скрін відеоГрупа малолітніх нелюдів накинулася на однолітка через те, що хлопець висловився проти нацизму. Як водиться в таких випадках, хлопчикові "забили" стрілку за гаражами і влаштували йому показовий самосуд, знімаючи весь процес на відео. Кадри вже активно розійшлися по соцмережах, розправа відбувалася в Липецьку. Відео доступне для перегляду на Youtube, зазначають Патріоти України.

"Цей пацан стверджує, що він проти нацистів. Таке було?" - запитує автор відео у хлопця, який так висловився. Хлопець спробував захистити себе, але замість цього отримав удар ногою в обличчя.

Всього в побитті брали участь кілька неповнолітніх нелюдів, всі інші просто спостерігали за розправою з боку.

Варто зазначити, що особливим садизмом відрізнявся підліток в спортивних штанях і темно-синій куртці. На кадрах видно, як він по-звірячому б'є однолітка руками і ногами, цілячись спеціально в обличчя. Потім він з особливою жорстокістю хапає жертву за комір і робить кілька сильних ударів поспіль своїм коліном в обличчя беззахисному підлітку.

Коли натовп чує ствердну відповідь про те, що хлопець від своїх слів проти нацистів відмовляється, розправа припиняється.

"ВКонтакте" в одній з груп кадри викликали справжній шок, і користувачі запропонували радикально карати таких малолітніх злочинців.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...