Куди дивляться батьки? Озброєні підлітки у Львові влаштували масову бійку (відео)

Сутички в районі "Левандівка" відбуваються ще з суботи 25 березня.

Скрін відео

У мережі з’явилося відео, як у Львові озброєні підлітки нібито намагаються зібрати данину з учнів одного з училищ. Ролик на сторінці спільноти "Варта 1" у Facebook опублікувала жителька Львова Уляся Мацура, передають Патріоти України.

За її словами, сутички, одна з яких показана на відео, почали виникати з суботи, 25 березня. Жителі району Левандівка нібито намагаються збирати данину з учнів районних училищ за те, що вони нібито ходять по їхній землі.

"Учні захищаються і не піддаються "бєзпрєдєльній шайці", і получають. Місцева ж молодь приходить на масові заворушення з кастетами, ножами, навіть із собакою один був (його видно на відео)", – написала Мацура.

Також вона зазначила, що поліція підключилася до вирішення цієї проблеми. Але дівчину більше цікавить те, куди дивляться батьки таких дітей?

"Невже в наш час діти, якщо їх можна так назвати, можуть взагалі про таке подумати. Бо те, що вони таке вже роблять, взагалі не вкладаються в голові.

P.S.: Поліція вже почала діяти, але куди ж дивляться батьки?" – написала Мацура.

Увага, у відео ненормативна лексика!

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...