Кулаками, палицею і вішалкою: У Запоріжжі поліція за адміністративне порушення побила чоловіка в наручниках (відео)

Потерпілий звернувся у зв'язку з даним інцидентом в прокуратуру ще місяць тому.

Скрін відео

У соціальних мережах викликало хвилю гніву опубліковане в мережі відео, на якому співробітники Національної поліції в Запоріжжі жорстко побили затриманого чоловіка. Відео було опубліковано 4 серпня на сторінці "Центру проблем національної безпеки" в Facebook, передають Патріоти України.

На кадрах видно, як затриманому наносять удари рукою і металевою вішалкою. Відзначається, що потерпілий звернувся у зв'язку з даним інцидентом в прокуратуру місяць тому. Поліцейському загрожує до 8 років тюремного ув'язнення.

"Посадіть його з напарником на 8 років нехай знають - совдепія закінчилася!", "Тварі!! Під суд", "Я б йому руки зламав, виродку", - пишуть люди в коментарях.

"Надто рано, щоб піти, але його вже немає": У родині Френсіса Нганну сталася страшна трагедія

вівторок, 30 квітень 2024, 17:56

Титулований боєць UFC Френсіс Нганну, який зумів у дебютному бою у професіональному боксі відправити в ноудаун самого Тайсона Ф'юрі, повідомив про смерть свого синочка, якому було лише 18 місяців, передають Патріоти України. «Надто рано, щоб піти, але ...

Більше не звинувачують? Суд зняв електронний браслет із митрополита Павла

вівторок, 30 квітень 2024, 17:52

Печерський районний суд не продовжив митрополиту УПЦ МП Павлу зобов’язання носити електронний засіб контролю. Про це у коментарі "РБК-Україна" розповіла прес-секретар Київської обласної прокуратури Олена Ковальова, передають Патріоти України. Сьогодні ...