Кумедна ДТП у Києві: П'яний чоловік без прав проїхався на мотоциклі, впав на проїжджій частині і заснув (фото)

Винуватець ДТП відбувся легкими синцями та подряпинами. Від допомоги лікарів відмовився.

Форто:Інформатор

У суботу, 12 травня, на вулиці Кибальчича у Києві сталася ДТП. Мотоцикліст без стороннього втручання впав на проїжджій частині. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Інформатор.

Так, 54-річний мотоцикліст був у стані сильного алкогольного сп'яніння: "Водій мотоцикла випив 300 грамів (горілки - ред.), сів на мотоцикл і проїхавши сто метрів, впав на проїжджій частині", — розповіли співробітники поліції, які прибули на місце.

Вставати потерпілий не став і ліг спати прямо біля лежачого мотоцикла. У такому вигляді його і виявили поліцейські. Чоловік відбувся легкими синцями та подряпинами. Від допомоги лікарів відмовився.

Співробітники правопорядку склали протокол за статтями "Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння" і "Управління транспортним засобом без відповідних документів".

Згідно слів поліцейських, документів у водія не було.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...