"Кусают руку дающего": У "ДНР" терористи затримали власного "волонтера" Олексія Смірнова (відео)

"Волонтер" не поділив гроші з іншими бойовиками, і тому був затриманий "МДБ ДНР"

Олексій Смірнов. Фото: "Вконтакте"

Журналіст Денис Казанський розповів, що лідера терористичного баталйьону, псевдоволонтера Олексія Смірнова з "ДНР", відправили "на підвал" свої ж товариші. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук". Але у соцмережах Смірнов досі нормально спілкується, веде свою сторінку.

"Да что ж такое сегодня. Они с такой скоростью перемалывают друг друга, что я просто новости писать не успеваю.

Тут оказывается, что на подвал отправили еще и лидера "батальона Ангел" - псевдоволонтера и пропагандиста Алексея Смирнова.

История странная. Смирнов ранее работал на Захарченко, за что был не любим его недругами. Например, после того, как люди Захарченко зачистили отряд "Троя" в Енакиево, Смирнов выпустил ролик в котором наврал, что штурма базы "Трои" не было.

Теперь он чем-то не угодил своему шефу и сам оказался в скверной ситуации. Формально обвинен в хранении взрывчатки))) Что само по себе в ДНР смешно.

Уже голова кругом идет. Как будто смотришь какие-то "Игры престолов". Это просто клубок змей, которые друг друга без конца пожирают", - пише Казанський.

Судячи зі сторінки Смірнова у "Вконтакте", він перед цим активно збирав кошти "на свій батальйон". Користувачі мережі пишуть, що Олексій не поділив гроші з іншими терористами, і тому опинився "на підвалі".

А у коментарях під його останнім записом 16 вересня о 07:01 ("если сегодня не выйдем на связь считайте погибли за родину") можна побачити: "25 вересня. все хорошо с ним.В ближайшее время я до него доеду и попробую снять видео". На це сам Олексій Смірнов з іншої сторінки, де він нормально виходить на зв'язок, відповів: "Оксана, так и видео вышло только из-за того, что такую бучу поднимали, а некоторые здесь просили рот закрыть и сопеть в две дврочки. если бы не шумиха в соцсетях, недали бы ему даже на камеру. он так и сказал".

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.