Квартири у Києві, доларові заощадження, маєток з озером: Відомий кардіохірург вразив своєю декларацією

Примітно також, що згідно з декларацією у Тодурова немає жодної машини. Хоча кілька місяців тому лікар сам розповідав, що його дочка, яка працює в батьківській клініці, подарувала йому Hyundai Tucson.

Борис Тодуров. Фото:ГордонГенеральний директор державного "Інституту серця" Борис Тодуров в минулому році став власником двох квартир у Києві, а його дружина оформила 100-метрові апартаменти в елітному ЖК "Новопечерські Липки". Про це пише у Facebook Центр протидії корупції, зазначають Патріоти України.

Крім того, Тодурови вклали 1 млн в нову нерухомість. "Схоже, що маєтку з озером під Києвом площею 700 квадратів мало", - відзначили в ЦПК.

З готівкою у сім'ї кардіохірурга все добре, незважаючи на цінні придбання, заощадження склали майже 400 000 доларів. Цікаво, що дружина Тодурова позбулася частки в медичному центрі "Агапіт", однак доходу ніякого не вказала.

Примітно також, що згідно з декларацією у Тодурова немає жодної машини. Хоча кілька місяців тому лікар сам розповідав, що його дочка, яка працює в батьківській клініці, подарувала йому Hyundai Tucson.

"Невже заможна сім'я пересіла на громадський транспорт?" - йдеться на сторінці ЦПК.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...