Киянка, донеччанка та офіцер РФ: Любовний трикутник сепаратистів (фото)

Ілля Залєєв відзначився в соцмережах як ловелас і любитель селфі. Одна його дівчина - з Києва, інша - з Донецька.

Залєєв та його коханки. Фото: ІнформНапалм

Офіцер управління 7-ї військової бази Збройних сил РФ Ілля Залєєв, який воює на Донбасі на боці бойовиків, закрутив роман з двома українками. Відповідне розслідування провели волонтери спільноти InformNapalm, повідомляють Патріоти України.

Залєєв відзначився в соцмережах як ловелас і любитель селфі. Один з останніх статусів в соцмережі Залєєва від 20 жовтня свідчить, що він нарешті знайшов свою єдину і неповторну, якою, судячи з запису на його ж сторінці, є якась Катерина, що вже приписала собі у ВК прізвище Залєєва. В альбомах дівчини близько тисячі фотографій, в тому числі за 2016 у окупованій Абхазії, за 2015 і 2016 рік у Сочі, а також ранні знімки за 2014-2015 роки з рідного Донецька і відеоролик «Жінки ополчення» з явним сепаратистським ухилом.

Коханою Залєєва виявилася мешканка Донецька Катерина Щербакова. Швидше за все, їх знайомство могло статися під час перебування Залєєва на Донбасі. Так чи інакше, зв'язок між ними простежується, хоча обидва коханця особливо цього не афішують (немає спільних фото і відвертих коментарів).

Так, Щербакова рідному Донецьку і боротьбі з «хунтою» вважала за краще райдужне і безтурботне життя на півдні, на утриманні російського офіцера. До відносин з Щербаковою Залєєв був заручений з українкою Ганною Арутюновою з Києва, яку також брав з собою в «вояж» по Абхазії.

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...