"Київ - не столиця розпусти. Це - прихована пропаганда ЛГБТ": "Правий сектор" заблокував розмальовування Арки дружби народів (фото)

Спікер ПС додав, що їх організація в жодному разі не допустить подібної символіки в українській столиці.

"Правий сектор" виступив проти розмальовування Арки дружби народів. Фото:http://censor.net.ua/

У Києві в четвер, 27 квітня, представники "Правого сектора", а також "Свободи" зупинили розмальовку Арки Дружби народів в райдужні кольори. Про це повідомив спікер Правого Сектора Артем Скоропадський, передають Патріоти України з посиланням на InfoResist.

Причиною тому стала думка активістів, що прикраса арки - прихована пропаганда ЛГБТ.

"Ми не згодні з цими так званими прикрасами в лапках, які там робляться. Тому що це прихована пропаганда ЛГБТ, хоча Арка Дружби народів звичайно застарілий пам'ятник, не дуже потрібний, він входить в список національних пам'яток, що там міняти, це просто протизаконно. ці роботи не були узгоджені з громадою, це просто волюнтаристичне рішення київської мерії для того, щоб сподобатися Європі", - заявив Скоропадський.

"Ми туди приїхали, заблокували все, що там відбувається, викликали поліцію, написали заяву в поліцію, що там відбуваються незаконні дії. Якщо влада так хоче прикрасити цю арку до Євробачення, то нехай забарвить її народними орнаментами або чимось ще. А якщо все буде продовжуватися, то ми будемо використовувати ті методи, які прописані в Конституції", - додав він.

За словами Скоропадського, активістів категорично не влаштовує пропаганда ЛГБТ.

"Київська влада намагається позиціонувати Україну і українську столицю, як столицю розпусти. Безумовно нас це не влаштовує. Ми відкрито про це говоримо. Ми чудово бачимо, що ті ж самі організатори "Київ-Прайд 2017" сфотографували цю штуку і виклали на Фейсбуці як обкладинку свого заходу", - заявив він.

Спікер ПС додав, що вони в жодному разі не допустять подібної символіки в Києві.

Підрядник, за інформацією Цензор.НЕТ, який "модернізує" арку, тимчасово призупинив роботи. "Будемо чекати рішення КМДА", - повідомили в компанії.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно