Київ чекає гостей: Організатори конкурсу розповіли, що побачать українці та туристи під час тижня "Євробачення-2017"

Виконавчий продюсер пісенного конкурсу "Євробачення" Йон Ола Санд розповів, що для проїзду у Києві закриють кілька центральних вулиць, де буде створено селище "Євробачення", у якому пройдуть основні заходи між шоу.

Ілюстрація:112 Україна

Про участь в "Євробаченні-2017" в Києві оголосили 43 національні команди, в кожній - від 25 до 60 осіб, і це не рахуючи кількість глядачів, туристів та тисяч волонтерів. Про це розповів в інтерв'ю виданню Новое время виконавчий продюсер пісенного конкурсу "Євробачення" Йон Ола Санд, інформують Патріоти України.

"Київ чекає багато відвідувачів - галасливих, веселих, життєрадісних. Ми закриємо для проїзду кілька центральних вулиць міста, де ми створимо селище "Євробачення-2017". Там пройдуть основні заходи між шоу, туди прийдуть виконавці представляти свої пісні - не тільки конкурсний, а й позаконкурсний репертуар", - розповів Санд.

Крім того, будуть ярмарки, продаж сувенірів, місця дитячого дозвілля. У спеціальних фанзонах будуть встановлені величезні екрани, де в нічний час можна буде дивитися виступи виконавців.

"Ми красиво підсвітимо будинки в місті - так, щоб кожен розумів: тут проходить "Євробачення". А тематичний дизайн з намистом буде вписаний в міське середовище. Ми також створимо "Євроклуб", де всі акредитовані медіа, фани та інші зацікавлені гості зможуть проводити час, в тому числі на тематичних вечірках країн-учасниць", - зазначив він.

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...