Київська поліція оштрафувала відомого автогонщика

Мочанов розповів, що з патрульним не сперечався і не сварився.

Олексій Мочанов. Фото:www.radiosvoboda.org

Київська поліція оштрафувала відомого українського автогонщика, журналіста і волонтера Олексія Мочанова за порушення правил дорожнього руху. Про це Мочанов написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Был остановлен полицией за (по их мнению) преждевременный выход в полосу для движения общественного транспорта (перестроился для поворота направо с Краснозвездного проспекта на улицу Народную). Не спорил и не ругался, получил постанову на 510 гривен.

Молодой офицер на мой вопрос: "Можно ли на первый раз ограничиться устным предупреждением?" (меня за всё время полиция остановила второй раз, первый был несколько месяцев назад, когда я стоял с аварийкой и разговаривал по телефону, остановились и проверили, наверное вызвал подозрение) ответил коротко:"Конфетно-букетный период закончился, дана команда драть всех и за все!" — разповів автогонщик.

"Хорошо, если всех. И хорошо, если за все. Я, правда, конфетно-букетного не почувствовал, но, видимо, этот период был не для участников движения, а чтобы полицейские поднабрались опыта и кости мясом обросли.

Знакомым командирам не звонил и не планирую, постанову оплачу, и буду пристально следить, чтобы всех и за все, одинаково и без исключений. Как договаривались. Нарушил — отвечай. Неотвратимо. Время — пришло. Сигнал — принят. Плюс Плюс", — написав Мочанов.

Нагадаємо, Олексій Мочанов - чемпіон України з автослалому (1999), призер чемпіонатів України з ралі, чемпіон німецької серії багатогодинних кільцевих гонок на витривалість - серії VLN (2008). Він є майстром спорту України міжнародного класу з автомобільного спорту.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...