Кинули гранату, а потім застрелили: В Одеській області вбили екс-депутата облради, бізнесмена Атаманюка

Загиблий є власником готельного комплексу. Між ним і двома чоловіками, які орендували один з будинків, стався конфлікт.

Ілюстрація: segodnya.ua.У райцентрі Біляївка Одеської області вбили колишнього депутата Одеської облради від "Батьківщини", підприємця Миколи Атаманюка, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Як зазначається, вбивство сталося у будинку підприємця, що стоїть на березі Дністра. За попередніми даними, на місці події фактично відбувся бій: у бізнесмена нібито стріляли і кинули бойову гранату, а помер він від кульового поранення.

У свою чергу, в прес-службі ГУ Національної поліції в Одеській області повідомили, що загиблим в результаті вибуху в готелі в Одеській області виявився його власник.

"Як з'ясували правоохоронці, загиблий є власником цього готельного комплексу. Між ним і двома чоловіками, які орендували один з будинків, стався конфлікт, в результаті якого останні кинули в бік власника дві гранати. Одна з них вибухнула", - йдеться в повідомленні.

Місце події знаходиться під охороною. Вживаються заходи щодо знешкодження другого боєприпасу і затримання зловмисників, які мають при собі вогнепальну зброю. Оголошено план "Перехоплення".

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...