Ласкаво просимо на батьківщину: В Україну повернувся бранець Кремля Олександр Костенко (відео)

Відповідаючи на питання "Як ваше самопочуття", Костенко, трохи посміхнувшись, відповів "як після тюрми".

Олександр Костенко. Фото: скріншот з відео.

До Києва після кремлівського полону повернувся активіст Євромайдану з Криму Олександр Костенко, передають Патріоти України.

Костенко після повернення до Києва зустрічали рідні, а також журналісти і активісти. Олександра привезли на мікроавтобусі, після чого він обійнявся з рідними і коротко поспілкувався з журналістами. Відповідаючи на питання "Як ваше самопочуття", Костенко, трохи посміхнувшись, відповів "як після тюрми".

"Почуваю себе не дуже добре. Я хочу подякувати всім, хто мене ... хто хотів, щоб я повернувся", - сказав він, висловивши окрему подяку МЗС України та омбудсмену Людмилі Денисовій.

Він підтвердив інформацію про те, що в Росії йому поламали руку. "Болить, бачите. Буду лікувати", - сказав Костенко.

Після цього Костенко попросили прокоментувати інформацію про те, що у нього є російський паспорт. "Я ще зараз нічого не буду коментувати. Я зі спецслужбами поговорю, потім... ", - сказав він. Після цього омбудсмен запропонувала завершити прес-конференцію і забрала Костенко від ЗМІ.

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...