Латвія показала підготовку українських воїнів (відео)

24 українських сержанта за підсумками тренінгу отримали відповідні сертифікати.

Фото: Latvijas armija

Військові Національних збройних сил Латвії беруть участь у навчанні українських бійців. Як повідомляє Delfi, навчання проходило в 184-му навчальному центрі ЗСУ біля Львова, передають Патріоти України.

За даними ЗМІ, четверо інструкторів з Латвії провели курси, в ході яких розповіли їм, як слід готувати навчання курсантів і керувати процесом. 24 українських сержанта за підсумками тренінгу отримали відповідні сертифікати.

Нагадаємо, восени до України прибудуть близько 500 військових 45-ї піхотної бригади бойової групи (IBCT) Нацгвардії США у штаті Оклахома. В рамках першої ротації буде розміщений 1-й батальйон 179-ого піхотного полку 45-й IBCT Національної гвардії Оклахоми. Вони проведуть два різних цикли навчання для українських сил. У другій ротації візьме участь 1-й батальйон 279-го піхотного полку 45-ї IBCT.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...