Ледь стояв на ногах: Поліція у Києві з переслідуванням авто затримала п'яного водія (відео)

Під час перевірки на стан сп'яніння алкотестер показав в крові водія 2,72 проміле алкоголю - що більш, ніж в 13 разів перевищує допустиму норму.

Скрін відео

У Деснянському районі Києва патрульні зупинили водія автомобіля, який сів за кермо в стані сильного алкогольного сп'яніння. Про це повідомляє у Facebook прес-служба Патрульної поліції інформують Патріоти України.

Інцидент стався 10 лютого близько 12 години дня. Інспектори патрульної поліції помітили автомобіль Renault Clio, який грубо порушив правила дорожнього руху. При цьому водій проігнорував вимогу поліції зупинитися і спробував заховатися.

"Утікача наздогнали і заблокували на вулиці Данькевича вже через кілька хвилин", - розповіли в поліції.

Під час перевірки на стан сп'яніння алкотестер показав в крові водія 2,72 проміле алкоголю - що більш, ніж в 13 разів перевищує допустиму норму.

На порушника склали адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП (керування в стані сп'яніння). Водія відсторонили від водіння, а автомобіль евакуювали для зберігання на штрафмайданчик.

Нові зарплати для військових в Україні: Хто отримуватиме 190 тисяч

понеділок, 29 квітень 2024, 6:22

Кабінет міністрів з 1 квітня ухвалив додаткову фінансову винагороду військовим у розмірі 70 тисяч гривень. Ця виплата може застосовуватися вже з цього місяця. Це не заміна 100 тисяч "бойових", а додаткова винагорода для тих, хто перебуває на передовій,...

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...