Летіли "трояндочки" і лилася кров: У Києві сталася масова бійка (відео)

Люди виганяли з двору компанію, яка пиячила і сварилась.

Ілюстрація: i.ytimg.com

У Києві на вулиці Маршала Тимошенка сталася бійка між місцевими жителями і компанією молодих людей, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Київ Оперативний".

Так, конфлікт розпочався з того, що мешканці висловили молодим людям невдоволення тим, що вони збираються у дворі їхнього будинку, випивають, курять, лаються матом і агресивно відповідають на зауваження.

"Молодь билася за допомогою "Терену" та "трояндочок" (биті скляні пляшки). Травмовані троє: мають порізи, опіки очей та ссадини", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше у Києві під будівлею Адміністрації президента України сталася сутичка прихильників позбавленого українського громадянства Михайла Саакашвілі з поліцією.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...