Ляпас патріотам, живим та загиблим: Головного запорізького антімайданівця нагородили за заслуги перед ЗСУ

Нагороджений подякував керівництву ЗСУ, що високо оцінило його всебічну діяльність антимайданівця.

Віктор Межейко. Фото Вадима Музюкіна.21 липня в Запоріжжі почесним нагрудним знаком "За заслуги перед Збройними Силами України" був нагороджений Віктор Межейко, Патріоти України інформують про повідомлення на сторінці в соціальній мережі Facebook командира військової частини "Сармат" Вадима Музюкіна. Він пише:

"21 липня 2016 року в Запоріжжя були проведені урочисті заходи з нагоди вручення почесного нагрудного знаку начальника Генерального штабу - Головнокомандувача Збройних Сил України генерала армії України МУЖЕНКА В. М. «За заслуги перед Збройними Силами України» голові правління благодійного фонду «Запорізька ініціатива» МЕЖЕЙКУ Віктору Івановичу за вагомий внесок у справу розбудови й розвитку Збройних Сил України, зміцнення співробітництва у військовій сфері життєдіяльності Збройних Сил України, всебічну підтримку підрозділів Збройних Сил України, які приймають участь у антитерористичній операції в Східних областях України та підтримку підрозділів Збройних Сил України розташованих безпосередньо у Запорізькій області.

Вручення високої нагороди начальника Генерального штабу - Головнокомандувача Збройних Сил України проводив начальник Східного територіального управління Військової служби правопорядку полковник ЗАЩІТІН Ігор Вікторович. На нагородженні також були присутні заступник начальника Східного територіального управління Військової служби правопорядку полковник МУЗЮКІН Вадим Дмитрович, перший командир військової частини А2176 ВСП «Сармат», командир військової частини А2176 ВСП «Сармат» полковник БОНДАРЕНКО Вячеслав Олександрович та начальник Запорізького зонального відділу ВСП полковник РОЩЕНКОВ Тарас Олександрович, які особисто привітали та подякували МЕЖЕЙКО Віктору Івановичу за всебічну підтримку та виявлений патріотизм по підтриманню новоствореної військової частини спеціального призначення ВСП "Сармат".

В свою чергу МЕЖЕЙКО Віктор Іванович подякував керівництву Збройних Сил України за високу оцінку діяльності людей, які надавали, надають та будуть надавати допомогу та всебічну підтримку Збройним Силам України під час особливого періоду.

У Чехії відбувся мітинг проти заїзду проросійських байкерів (фото)

субота, 4 травень 2024, 19:59

У суботу, 4 травня, у чеському місті Брно перед головним входом до Центрального кладовища зібралась група людей з прапорами ЄС, НАТО та України, які вийшли на протест проти заїзду проросійських байкерів з нагоди закінчення Другої світової війни у Європ...

У ДТП в Варшаві загинули двоє українців

субота, 4 травень 2024, 19:28

У Варшаві в ДТП загинули «найімовірніше» двоє українців та білорус. Про це повідомило агентство PAP у суботу, 4 травня, з посиланням на речника Окружної прокуратури у Варшаві Шимона Банну, передають Патріоти України. У повідомленні йдеться, що аварія с...