Ліквідація бойовика Анащенка: Якою була його злочинна "кар'єра"

48-річний Анащенко очолював загони терористів з травня 2015 року.

Олег Анащенко. Фото: znaj.ua

Вранці 4 лютого в окупованому Луганську підірвали автомобіль з ватажком "народної міліції "ЛНР" Олегом Анащенком. Відео інциденту розмістили на одному з каналів в Youtube, повідомляють Патріоти України.

48-річний Анащенко очолював загони терористів з травня 2015 року. Тоді йому довірили "війська протиповітряної оборони "ЛНР". У серпні він очолив центр "народної міліції "ЛНР". Там бойовики проходили військову підготовку.

У 2016 році "кар'єра" Анащенка в складі бандформувань пішла вгору. У лютому він став "1-м заступником командувача корпусу народної міліції", а вже з березня очолив "штаб народної міліції "ЛНР". Після ліквідації чергового ватажка терористів і пішака в руках Кремля сепаратисти одразу звинуватили в цьому українські спецслужби.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...