Люблячий син підставив стареньку маму: НАБУ оголосило в розшук найближчу родичку олігарха-втікача

Інеса Петрівна Кадирова фігурує у "справі Оніщенка", як один з організаторів злочинної організації.

Матір Оніщенка Інессу Кадирову оголошено в розшук. Фото:www.radiosvoboda.org

Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук матір народного депутата Олександра Оніщенка, який переховується у Лондоні. Інформацію про це розміщено на сайті НАБУ у розділі "Розшук", передають Патріоти України з посиланням на Українську правду.

Так, серед осіб, яких розшукує НАБУ значиться Інеса Кадирова, яку підозрюють у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 255 та ін.

Крім того, НАБУ оголосило в розшук низку інших осіб, які проходять у "справі Оніщенка".

Як відомо, Кадирова - це матір народного депутата Олександра Оніщенка, якого позбавили депутатської недоторканності. Серед співучасників злочинів, у яких звинувачується Оніщенко, фігурують ще 20 людей.

Головними організаторами злочинної організації називаються три особи – сам Оніщенко, його матір Інеса Петрівна Кадирова та фігурант низки газових оборудок Валерій Миколайович Постний, який, за даними ЗМІ, мав спільний бізнес з олігархом Ігорем Коломойським.

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...