"Любитель Путіна" тепер безробітний: У Дніпрі звільнили водія маршрутки за образи на адресу учасниці АТО

Водій маршруту №155 на пред'явлення дівчиною посвідчення учасника бойових дій для безкоштовного проїзду зреагував неадекватно, за що і поплатився посадою.

Марія Ковальчук прибула в Дніпро на ротацію. Фото: Facebook Водія маршрутки, який образив медика, учасницю АТО Марію Ковальчук, звільнили з автотранспортного підприємства. Про це на своїй сторінці в Facebook написав місцевий активіст Іван Васючков, повідомляють Патріоти України.

"Водій звільнений. Протягом пари годин отримаю копію наказу про звільнення. Також буде занесений в чорний список", - написав він, коментуючи скандал, який розгорівся напередодні.

Так, житель Дніпра Артур Сіденко повідомив на своїй сторінці в Facebook, що водій маршруту №155 на пред'явлення дівчиною посвідчення учасника бойових дій для безкоштовного проїзду відповів неадекватною реакцією, видавши монолог сепаратистського змісту.

Зокрема, він звинуватив дівчину "розпалюванні війни" і заявив, мовляв, якщо б Путін захотів, "він давно був би тут, приїхав би на танках".

Нагадаємо, у місті Дунаївці водій рейсового мікроавтобуса відмовив військовослужбовцю, учаснику АТО, з пільговим квитком на руках в проїзді.

Раніше водій маршрутки в Кривому Розі образив учасника АТО.

Велика п'ятниця Страсного тижня: Найсуворіший день Великого посту. Традиції, особливості, прикмети

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:58

Велика п'ятниця - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця чи Велика п'ятниця - це найсуворіший і найскорботніший день великого посту. Це - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця - це остання п'ятниця Великого посту перед святом святої Пасхи. П'...

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...