Любитель "совка": На Одещині правоохоронці затримали чоловіка, який продавав радянські прапори (фото)

Як вдалося з'ясувати, символи колишнього СРСР начебто призначалися для прокомуністичних акцій в центрі Одеси. Порушник затриманий, проводяться слідчо-оперативні дії.

Затриманий чоловік продавав радянську символіку. Фото:http://dumskaya.net/

В Одеській області вперше затримали чоловіка, який продавав радянські прапори. Про це повідомляє Думская, передають Патріоти України.

Мешканець Овідіопольського району торгував прапорами Радянського Союзу і УРСР. Про це стало відомо недержавному формуванню "Поліція громадської безпеки", яке поінформувало про порушення закону компетентні органи.

Було відкрито кримінальне провадження за частиною 2 ст. 436-1 КК України (розповсюдження тоталітарної символіки). У чоловіка провели контрольну закупівлю кількох прапорів СРСР. Після цього за місцем фактичного проживання громадянина пройшов санкціонований судом обшук, під час якого оперативники знайшли інші заборонені предмети.

Як вдалося з'ясувати, радянські прапори начебто призначалися для прокомуністичних акцій в центрі Одеси. Порушник затриманий, проводяться слідчо-оперативні дії, повідомили в СБУ.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...