Любителька краси "на халяву": У Харкові шукають розкрадачку салонів краси

Зі слів перукаря, клієнтка раніше в цьому салоні не обслуговувалася.

У Харкові шукають жінку, яка втекла з салону краси, не розрахувавшись за послуги, передають Патріоти України з посиланням на місцеве видання «Город Х».

«22 січня з салону втекла клієнтка з пофарбованою головою. Пішла з пеньюарами і рушниками, не сплативши за матеріали і роботу. Судячи з її поведінки, яке зафіксували камери, вчиняє так не вперше. Може хтось впізнає», - закликала обдурена майстер Юлія Башкатова.

Зазначається, що інцидент стався в салоні «Красуня» на пр. Московському, 273-а. Зі слів перукаря, клієнтка раніше в цьому салоні не обслуговувалася. «Прийшла з шестирічною донькою і чоловіком, попросила пофарбувати коріння і підстригти чубчик. Дівчинці підстригли кінчики волосся, чоловік заплатив за доньку, і вони пішли до машини чекати на мати. Коли жінці нанесли на голову фарбу, їй різко захотілося покурити. Вийшла з салону, і більше ніхто її не бачив», - розповіла майстер.

За всіма ознаками, клієнтка підготувалася до візиту. У крісло перукаря вона сіла у комбінезоні, стягнувши його верхню частину. Тому, коли жінка вийшла "покурити", весь одяг був з нею.

У соцмережах бурхливо відреагували на дії аферистки. Деякі навіть пожаліли її, нагадавши про дорожнечу послуг перукаря. «Позавчора на базарі "Масельського" бачила її з донькою і чоловіком. Думаю, вона місцева і можна буде її відшукати», - написала користувач однієї з соцмереж.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...