Людей, як рабів змушують йти на мітинги за Вілкула, ті, хто проти - піддаються репресіям, - Семенченко про ситуацію в Кривому Розі (відео)

"Опоблок" у місті опирається з усіх сил і ніяк не хоче здавати своїх позицій, використовуючи адмінресурс.

Скрін відео Народний депутат України Семен Семенченко порівняв мітингувальників за Юрія Вілкула в Кривому рогу з мітингувальниками за Росію в березні 2014 року. Відповідне відео Семенченко виклав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Він також зазначив, що сьогодні на допомогу для вирішення ситуації в Кривому Розі приїхали депутати Єгор Соболєв і Павло Костенко. "Єгор займається скаргами працівників підприємств та бюджетних установ", - написав Семенченко.

Нардеп також підкреслив, що людей "як рабів змушують йти на мітинги за Вілкула". "Ті, хто проти - піддаються репресіям. Думаю, тим, хто займається цим - не місце на держслужбі", - пише він.

Також Семенченко повідомив, що він та Єгор Соболєв регулярно проводять зустріч з громадянами з 16:30 до 20:00 за київським часом в районі міського виконкому.

"Вчора було більше 500 чоловік, сьогодні очікуємо більше", - пише Семенченко. Крім того, нардеп пообіцяв допомогти "підневільним бюджетникам".

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...