Люди в формі СБУ пограбували громадян на 2,5 млн грн

Потерпілий застосував пристрій для відстрілу гумовими кулями, зробивши кілька пострілів у вікно машини зловмисників.

Фото:https://kyiv.npu.gov.ua/

У Києві сталася стрілянина: бандити забрали майже 2,5 млн гривень у двох громадян і зникли. Про це повідомляє спільнота dtp.kiev.ua у Facebook, передають Патріоти України.

"Київ. Розбій. Стрілянина! Перемоги, 15: четверо озброєних у формі СБУ з автоматами та у балаклавах відібрали 2 млн 400 тис. грн у двох громадян і зникли на зеленому фургоні. Пограбовані відкрили вогонь у відповідь", - сказано в повідомленні.

Пізніше стало відомо, що злочинці з грошима і зброєю втекли, однак виявлено автомобіль.

Як повідомила начальник відділу комунікації ГУ НП у Києві Оксана Блищик, інцидент трапився в Шевченківському районі на проспекті Перемоги.

"Четверо нападників у чорній формі з написами "СБУ" та балаклавах, погрожуючи автоматами, відібрали у чоловіка сумку з більш ніж 2 мільйонами гривень. У відповідь потерпілий застосував пристрій для відстрілу гумовими кулями, зробивши кілька пострілів у вікно машини зловмисників. За попередньою інформацією, в результаті інциденту ніхто не постраждав", - розповіли в поліції.

"Я не вмію": Мілевський відмовився спілкуватися з журналісткою українською мовою (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 21:14

Колишній футболіст київського Динамо та збірної України Артем Мілевський, який тепер виступає за аматорський Ігніс, відмовив журналістці в інтерв'ю, яка запропонувала йому поспілкуватися українською мовою. Відео розмови було опубліковано в TikTok-акаун...

Чоловіки розчарували більше, ніж жінки: Скільки українців і хто з них досі дивиться російський YouTube

вівторок, 14 травень 2024, 21:03

До повномасштабного вторгнення Росії в Україну частка українських глядачів російських YouTube-каналів сягала 14%. Наразі частка глядачів з України знизилася до 7%. Про це пише аналітичний центр Міжнародного агентства з працевлаштування Gremi Personal і...