"Ловили й різали для розваги": На Дніпропетровщині малолітні нелюди-шкуродери знущалися над тваринами (відео)

Жителі села Солоне, що на Дніпропетровщині, повстали проти трьох підлітків, що проводили жорстокі експерименти над тваринами.

На Дніпропетровщині школярі проводили жорстокі експерименти над тваринами. Фото: koreus.com.У селі Солоне Дніпропетровської області троє школярів віком 10, 11 та 12 років проводили жорстокі експерименти над тваринами. Про це повідомляє ТСН, передають Патріоти України.

Зазначається, що діти калічили тварин упродовж півроку, поки їх не застали на гарячому. Жертвами дій підлітків ставали коти, собаки та їжаки.

"Цуценятка бігали – вони їх там ловили і відрізали лапки. Для розваги!" – розповіли селяни.

За словами ветеринара Вадима Мерви, після експерименту дітей сусідський пес дивом лишився живим.

"Витягли кулю з голови. Сильні удари були в живіт", – розповів він.

Нині пес не бачить і не може рухатися.

Іншого собаку господарка знайшла пошматованим через 10 днів після зникнення. За словами жінки, є свідки, які бачили тварину в руках трьох підлітків.

Відомо, що всі троє шкуродерів – друзі й сусіди. Один із них живе з мамою та бабусею, інші двоє є братами-сиротами.

Директор школи, де навчаються хлопці, зазначив, що ті є надзвичайно жорстокими.

"Хлопці ведуть себе із тваринами не на свій вік жорстоко. Ми звертались і в міліцію, і в поліцію, і в справах неповнолітніх. Цілий пакет документів передано туди", – зазначив він.

Свідчень проти дітей предостатньо, але в поліції кримінальне провадження дуже швидко закрили.

"Кримінальна відповідальність за вказаний злочин наступає з 16 років. Ми не можемо їх притягнути", – пояснили представники правоохоронних органів.

Максимальне покарання для дітей – облік у поліції та штраф.

Кілька дивом вцілілих по селах тварин дають надію: В Україні взялися відновлювати породу коней, котрою їздили давньоруські князі та запорозькі козаки

субота, 20 квітень 2024, 9:40

В Україні взялися відновлювати втрачену древню популяцію аборигенних поліських коней. Їх вважали вимерлими, але в селах у людей вдалося ще знайти кількох. Як відновлюють кінну породу, притаманну винятково для Полісся – у сюжеті кореспондентки ТСН Вален...

Не зелені чоловічки: Науковці назвали справжній колір іншопланетян та їхньої планети

субота, 20 квітень 2024, 9:32

Науковці заявили, що іншопланетне життя може бути фіолетовим, а не зеленим. Про це пише NDTV з посиланням на дослідження, опубліковане в журналі Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. . Згідно з дослідженням, іншопланетяни можуть мешкати...