Лупив кулаками в обличчя і головою об асфальт: У Києві чоловік жорстоко побив жінку прямо на вулиці (фото)

За словами жінки, яка стала свідком події, очевидці інциденту навіть не намагалися зупинити п'яного бузувіра.

"Герой", який б'є жінку. Фото:Facebook

У Києві на вулиці Академіка Туполєва чоловік жорстоко бив жінку біля будинку. При цьому очевидці навіть не намагалися зупинити його. Про це повідомляється на сторінці спільноти dtp.kiev.ua в Facebook, інформують Патріоти України.

Інцидент стався на розі будинку №15. За словами жінки, яка стала свідком події, п'яний чоловік кулаками бив жінку по обличчю, а потім став бити її головою об асфальт.

"Коли я бігла і кричала на нього, він зрозумів, що потрібно накивати п'ятами і зник. Жінку я підняла і викликала патруль, вона мені розповіла, що це її співмешканець і постійно її б'є, а вона просто боїться його виселити", - повідомила вона.

Також жінка зазначила, що патрульні приїхали оперативно. Вони склали протокол, викликали швидку і затримали чоловіка. При цьому затриманий поводився неадекватно і сипав погрозами, на що ніхто зі свідків і поліцейських не відреагували.

"Але найбільше розчарування - це люди, які це все бачили і ніхто навіть не рипнувся! Поліцейські, які стояли і слухали, поки цей неадекватний мужик розповідав мені, що він завтра зі мною зробить, цитую "по всіх парканах мене потягає", розповідав, що він і прокурор, і полковник міліції, і начальник беркута.

Адреса його проживання і ПІБ мені дала його співмешканка, думаю, тепер йому це з рук не зійде", - резюмувала очевидиця.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...