Львівщина у вогні: Загорілося ще одне сміттєзвалище - в Жидачеві (фото)

У ДСНС повідомили, що ситуація вже контролюється, а причина виникнення пожежі встановлюється.

У Жидачеві на Львівщині спалахнула пожежа ще на одному сміттєзвалищі. Фото: Прес-служба ГСЧС Львівської області

На сміттєзвалищі поблизу Жидачева на Львівщині вже другий день поспіль працюють пожежники, які гасять пожежу, що спалахнула 14 червня. Про це 15 червня повідомляє прес-служба ДСНС по Львівській області, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Незважаючи на те, що рятувальники загасили полум'я, на місці події спостерігаються окремі осередки тліючого сміття. Зазначається, що місцевість у районі сміттєвого полігону затягнуло димом.

"14 червня о 9:07 у Службу порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу на міському звалищі в місті Жидачів, по вул. Заводська, 6, Жидачівського району", - повідомили у прес-службі.

Як зазначили рятувальники, станом на 14 червня площа пожежі окремими осередками склала 3,5 га. До гасіння вогню залучили 20 рятувальників, а також п'ять одиниць спецтехніки і два бульдозери міського комунального підприємства. Упродовж дня ліквідовано тління на площі 0,8 га.

"Відбувається ліквідація окремих осередків тління сміття. Відкритого полум'я немає, Пожежа проявляється виходом диму на поверхню", - заявили у прес-службі.

Також у ДСНС повідомили, що ситуація вже контролюється, а причина виникнення пожежі встановлюється.

Як повідомляв "Обозреватель", раніше під Львовом у Грибовичах у результаті пожежі на сміттєзвалищі та обвалення загинули люди. НП викликала широкий резонанс у суспільстві.

Телевізійні уроки дипломатії

середа, 15 травень 2024, 20:00

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. . Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. . Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипл...

Спадок Фіцо: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні. Результати виявились шокуючими

середа, 15 травень 2024, 19:30

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...