Львівський проект "Пісні війни": Бійці АТО спільно з відомими виконавцями, заспівали разом (відео)

Сергій став одним з військовослужбовців, якому вона допомогла після тяжких поранень пройти реабілітацію у США.

Проект "Пісні війни". Фото; "Львівська газета"

У львівському проекті "Пісні війни", де спільно з відомими виконавцями композиції виконують бійці АТО, разом заспівали військовий пілот та американська виконавиця. Співачка Аничка та колишній боєць АТО Сергій Тітаренко записали пісню, йдеться у сюжеті ТСН. Українка за походженням Аничка зараз живе в Америці, де своїми концертами збирає кошти для українських бійців. Про це повідомляють Патріоти України продовжуючи:

Сергій став одним з військовослужбовців, якому вона допомогла після тяжких поранень пройти реабілітацію у США. У лікарняній палаті колишній льотчик писав вірші. Один з них і дав почитати Аничці, яка написала на них музику.

"Коли Сергій мені вислав, я пригадую, що готувала сніданок і так стала, а воно мені почало співатися. Тоді швиденько побігла, взяла диктофон і записала", - прокоментувала співачка. Організатори проекту "Пісні війни" запропонували Сергію виконати композицію в дуеті з Аничкою. За словами військового пілота, ця пісня – звертання до людей, які втомилися від війни. "Тобі йдуть мурашки по шкірі.

Ти розумієш, що якщо цю пісню зробити на професійній студії, в дуеті з відомим артистом, професійним, то напевне ті пісні, якщо вже від початкової версії ти віриш і ти вражаєшся від неї, то напевне в професійній версії вона так само справить дуже сильне враження", - зазначила Галина Гузьо, координатор проекту "Пісні війни".

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...