"Мы должны все отдать и остаться без ничего. Это геноцид": Мешканці Луганська скаржаться на "ЛНР" (відео)

Жінка каже, що в "ЛНР" жити ще гірше, ніж при "бандерівцях".

Сепаратистка з "ЛНР" розчарована місцевою владою і тими пенсіями, які терористи виплачують людям похилого віку. Луганчанка Людмила скаржиться, що не може прожити на ті гроші, які їй платить так званий "уряд", і каже, що зараз їй живеться гірше, ніж це було при Україні, повідомляють Патріоти України.

"Не вистачає на прожиток, змушені оплачувати всі комунальні послуги, ЖЕКи, на їжу нічого не залишається. Ми повинні все віддати і залишитися без нічого. Це геноцид", - скаржиться сепаратистка, яка два роки тому брала найактивнішу участь в становленні "молодої республіки".

Жінка зізнається, що не проти отримувати українську пенсію і знаходиться в Луганську з лютого поточного року. Вона приїхала з "ненависної" України в надії, що "ЛНР" вже процвітає, і її дітям і онукам забезпечено "світле" майбутнє, а на ділі виявилося, що прихильниця "російської весни" потрапила в безнадію, в якій стало ще гірше.


Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...