"Мы еще нарожаем": На Київщині затримали переселенку з Донбасу, яка хотіла продати свою новонароджену дитину

У прокуратурі повідомили, що 25-річна жінка намагалася продати немовля за 40 тисяч гривень.

Жінка намагалася продати новонароджену дитину за 40 тисяч гривень. Фото: Прес-служба прокуратури Київської області.

У Київській області правоохоронці затримали 25-річну жінку, яка намагалася продати власну дитину за 40 тисяч гривень. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Київської області, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Жінка є переселенкою з тимчасово окупованої території Донбасу. Встановлено, що вона вирішила продати новонароджену дитину заради власного збагачення", - заявили в прокуратурі.

Під час передачі грошей жінку затримали за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 149 (торгівля людьми, вчинена відносно малолітньої особи) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання щодо обрання затриманій запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

Життя без пенсії? Чого чекати українцям, які не напрацювали трудового стажу, але досягли пенсійного віку

понеділок, 6 травень 2024, 12:43

В Україні громадяни, які взагалі не напрацювали страхового стажу при досягненні пенсійного віку - можуть претендувати на допомогу від держави, передають Патріоти України. . Такі виплати не є пенсією, а лише тимчасовою державною соціальною допомогою не...

Уряд Швеції пообіцяв покращити умови життя для українських біженців: Про що йде мова

понеділок, 6 травень 2024, 11:58

Уряд Швеції посилено працює над новими правилами, згідно з якими, українським біженцям не доведеться тягнути жалюгідне існування на 71 шведську крону на день (258,5 грн). Про це пише Swedinfo, передають Патріоти України. . «Ми розберемося з усіма пит...