“Мы здесь никто и ничто. Выживаем, как можем: ни пенсии, ни выплат, ни обещанных наград", - вдови бойовиків "ДНР" просять про допомогу (відео)

Ті, що кричали "путінвведівайска" і зустрічали з хлібом-сіллю "рускій мір", сьогодні гірко плачуть і кусають лікті.

"Допоможіть доньці загиблого бойовика "ДНР". Скрнішот.

Після двох з половиною років конфлікту в Донбасі тисячі жінок втратили чоловіків, які стали бойовиками "ЛДНР". Всі вони йшли нібито захищати свої сім'ї і відстоювати "русскій мір", не замислюючись, що насправді підтримали війну, яку окупанти нав'язали регіону. Вдови найманців, літні батьки і діти залишилися без глави сім'ї і годувальників. У фейкових республіках їм доводиться щодня виживати - вони стали ніким в "ЛДНР", за які загинули їхні чоловіки, розповідають Патріоти України.

“Так, выживаем. Ни пенсии, нигде ничего не могу оформить. Ни документов добиться, ничего не могу ни от кого. Пенсия не положена – ни статуса, ни закона, ничего нет”, - каже вдова бойовика" ДНР ", який загинув півтора роки тому.

“Муж погиб вследствие боев 3 июня 15 года. Остался ребенок. Обещали наградить, награды так и нет. Республиканская гвардия. У меня все документы, все на руках”, - розповідає ще одна вдова найманця.

Мати ще одного найманця, каже, що її син загинув в 26 років. Спочатку пішов в "Оплот", але потім їх стали розформовувати. Довгий час жінка не може знайти документів сина.

Волонтер найманців з позивним "Хрусталик" в своєму ЖЖ пише, що багато хто не може отримати документи загиблих родичів.

“Я обращаюсь к отцам-командирам этих ребят. Достучитесь до высшего трижды орденоносного командования. Добейтесь, чтобы каждый герой был награжден... Мужики, добейтесь от тех, кто управляет сегодня республикой, чтобы родственники ваших погибших солдат не знали нужды хотя бы в продуктах и медикаментах. Если не вы, то кто? Гуманитарное движение в России практически сошло на нет. Финансовое положение просто катастрофичное”, - написал волонтер.

В “ВК” терорист Ігор Стрєлков також підтвердив цю інформацію.

“И потом не задавать вопросов, типа: а отчего же Вы, Игорь Иванович, перестали поддерживать Путина?. Вот от того самого. Путин перестал поддерживать нас и стал поддерживать "уважаемых партнеров". И тех подонков, которые сейчас управляют "народными республиками" и которых его же клеврет Сурков там назначил”, - написав Стрєлков.

"Хлопців міняти ніким!”: Боєць "Азову", який служить попри втрачену кінцівку, розповів про критичну ситуацію у війську

неділя, 28 квітень 2024, 13:43

Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” на позивний “Ніко” розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA. Він...

Ілон Маск здійснив неоголошений візит до Китаю

неділя, 28 квітень 2024, 13:14

Генеральний директор Tesla Inc Ілон Маск здійснив неоголошену поїздку до Китаю для перемовин щодо розгортання свого програмного забезпечення для безпілотного керування автомобілями. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. За даними дже...