Майора СБУ, який скоїв смертельну ДТП у Києві під впливом психотропів та алкоголю, засудили до чотирьох років ув'язнення

Суд також задовольнив цивільні позови родичів загиблого до майора на суму понад 100 тисяч гривень

Місце трагедії. 17 лютого. Фото: www.business.ua

Святошинський районний суд засудив провідного спеціаліста сектору захисту інформації Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ, який скоїв смертельну ДТП у Києві на початку 2016 року, до чотирьох років позбавлення волі. Про це повідомляється на сайті Військової прокуратури Центрального регіону України, передають Патріоти України.

"Майор, перебуваючи у стані алкогольного та психотропного сп’яніння, рухаючись на своєму автомобілі марки Toyota RAV4 по Кільцевій дорозі на великій швидкості, вчинив зіткнення з автомобілем ВАЗ - 2107, водій якої загинув на місці", - йдеться в повідомленні.

Співробітника СБУ визнали винним за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч.2 ст. 286 ККУ (Порушення правил дорожнього руху, яке спричинило смерть потерпілого).

Крім позбавлення волі, майора позбавили права керувати транспортним засобом на два роки. Суд також задовольнив цивільні позови родичів загиблого на суму понад 100 тисяч гривень.

Нагадаємо, майор у стані алкогольного сп'яніння та під дією психотропних речовин керував своїм автомобілем Toyota RAV4, рухаючий по Кільцевій дорозі на великій швидкості, та по його провині сталося зіткнення з автомобілем ВАЗ-2107, водій якого загинув на місці трагедії.

Майор, який скоїв ДТП. Фото: dtp.kiev.ua


Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...