Майже детектив: У Києві, використавши евакуатор, чоловік викрав чуже авто (фото)

За два дні поліцейські встановили місцезнаходження викраденого автомобіля – у боксі одного з гаражних кооперативів міста.

Фото:прес-служба Нацполіції

У Києві чоловік викрав у 54-річного жителя міста автомобіль, використавши для цього чужий евакуатор. Зловмисник за допомогою підробленого технічного паспорта обдурив водія спецтранспорту, і той перевіз чужий автомобіль до гаражного кооперативу. Про це повідомив прес-центр Національної поліції, передають Патріоти України.

До Солом’янського управління поліції звернувся 54-річний власник «KIA Sportage» з повідомленням про те, що зник його автомобіль, який він залишив на проспекті Комарова. Оперативники провели комплекс оперативно-розшукових заходів і встановили, що «KIA» вивезли за допомогою евакуатора. За два дні поліцейські встановили місцезнаходження викраденого автомобіля – у боксі одного з гаражних кооперативів міста. Там затримали і чоловіка, якого обґрунтовано підозрювали у скоєнні цього злочину. Це 25-річний уродженець Запорізької області, раніше не судимий.

За словами правоохоронців, у момент, коли вони прибули до гаражного кооперативу, зловмисник якраз запросив майстра СТО, який мав виготовити «загублений» від автомобіля ключ.

Під час огляду правоохоронці вилучили викрадений «KIA Sportage», стартовий пістолет та автомобіль, який використовував чоловік.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...