Майже РФ: Президент однієї з найбідніших країн світу витратив $1 млн на святкування свого дня народження

Під час святкування в небо були випущені 92 повітряні кулі, читали вірші та виконували пісні, в яких Мугабе називається іконою і провидцем.

Роберту Мугабе - 92. Фото: ЭРА/UPG.

Президент Зімбабве Роберт Мугабе витратив на святкування свого 92-го дня народження $1 млн, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Повідомляється, що $800 тис. зібрало молодіжне крило Патріотичного фронту і його прихильники.

Під час святкування в небо були випущені 92 повітряні кулі, читалися вірші та виконували пісні, в яких Мугабе називається іконою і провидцем.

Однак масштабне святкування зімбабвійського лідера викликало критику з боку його опонентів.

"Головною причиною цього стало те, що політика вилучення і перерозподілу ферм білих жителів привела одну з найбільш перспективних економік Африки до майже десятирічної глибокої рецесії, яка тривала до 2008 року", - йдеться в повідомленні.

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...

Був відомий проросійськими поглядами: Помер український історик, який встановив справжній вік Києва

неділя, 28 квітень 2024, 20:53

Помер відомий український історик, археолог, академік НАН України та член її президії, народний депутат III й IV скликання та активний громадський діяч Петро Толочко. Йому було 86 років. Науковця не стало 28 квітня, повідомив народний депутат України I...