Малі громадяни відстоюють свої права: До патрульних звернулись юні хмельниччани, яких вигнали з дитячого майданчика (фото)

Літня пані, яка вигнала дітей із двору, погрожувала їм поліцією, але відмовилася відчиняти двері правоохоронцям.

Патрульні розповіли дітям про їхні права. Фото:Facebook

У місті Хмельницькому до патрульних поліцейських звернулися діти, які грали з м'ячем на дитячому майданчику, поки літня жінка не вигнала їх із двору погрозами. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції України у Facebook, зазначають Патріоти України.

За словами поліцейських, на місці події їх зустріли обурені діти, які розповіли про свою проблему.

"Літня пані почала кричати й погрожувати, що, мовляв, тут гратись не можна і що вона викличе поліцію. Пенсіонерка вигнала дітлахів із двору. Патрульні вирушили на пошуки цієї жінки разом із неповнолітніми та їхніми батьками. За адресою проживання громадянки поспілкуватись із нею так і не вийшло, адже вона не відчинила двері", – повідомили в поліції.

Інспектори розповіли дітям та їхнім батькам про їхні права та обов'язки і пообіцяли, що в разі необхідності "завжди можуть захистити їхні конституційні права".

У патрульній поліції зазначили, що вже протягом майже двох років шкільні офіцери патрульної поліції відвідують учнів із профілактичними розмовами, тому діти знають, що завжди можуть звернутися по допомогу до правоохоронців.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...