Малюк у комі: У Харкові жінка на переході збила дитину (фото)

Хлопчик їхав по переходу на біговелі.

На місці ДТП у Харкові. Фото: прес-служба нацполіції.

У Харкові Skoda, за кермом якої перебувала 34-річна жінка, збила маленьку дитину на пішохідному переході, в результаті чого хлопчик потрапив до лікарні з важкою травмою голови, передають Патріоти України.

Як повідомили в ГУ Нацполіціі в Харківській області, ДТП сталося в п'ятницю, 22 червня, на просп. Тракторобудівників. Хлопчик їхав по переходу на біговелі. Поруч йшла його тітка, яка везла коляску з дитиною.

В результаті аварії 4-річний хлопчик отримав забої і важку травму голови. За даними УНІАН, він знаходиться в комі. Друга дитина не постраждала. В даний час встановлюються деталі події. Поліція вирішує питання про відкриття кримінального провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.


Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...