Малому дали ім'я на честь батька: Легендарний "кіборг" зустрівся з дворічним сином загиблого побратима

Хлопчик відразу пішов на руки і залюбки позував для фото.

Євген Жуков з Трофімом -маленьким сином свого загиблого побратима. Фото:http://zp.depo.ua/У Запоріжжі легендарний десантник Євген Жуков, відомий за позивним Маршал, який наразі очолює Департамент патрульної поліції, зустрівся з малим сином свого загиблого побратима і підлеглого Євгена Трофімова, відомого за позивним "Трофім". Про це пише портал Depo.Запоріжжя, передають Патріоти України.

Малого Трофіма, якого назвали на честь Героя, на острів Хортиця, де Жуков приймав присягу нових патрульних поліцейських, привели друзі та побратими загиблого військового. Дитина відразу пішла на руки до Маршала та залюбки позувала для фото. Натомість Євген одягнув на Трофіма свого кашкета.

Як стало відомо, 21-річний Євген Трофімов служив у легендарній 79-ій аеромобільній бригаді, у роті розвідки, яку на той момент очолював Маршал. Загинув під час виводу наших військових з оточення.

Його первісток народився через день після смерті батька. Хлопчикові дали ім'я на честь позивного батька – Трофім.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...