Мангер може бути причетним ще до одного злочину, крім убивства Гандзюк, - юрист

Масі Найєм уважає, що підозрюваний в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк голова Херсонської облради Владислав Мангер обговорював із кримінальним авторитетом Олексієм Левіним напад на журналіста з Херсона Сергія Нікітенка.

Владислав Мангер. Фото: Радіо Свобода.

Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер, якого підозрюють в організації вбивства активістки з Херсона Катерини Гандзюк, може бути причетним до нападу на херсонського журналіста Сергія Нікітенка. Про це у Facebook 15 лютого заявив юрист Масі Найєм, посилаючись на ухвалу Херсонського міського суду від 19 листопада 2018 року, передають Патріоти України.

"У межах розслідування нападу на Херсонського журналіста Сергія Нікітенка слідчі просили суд дозволити доступ до даних мобільних операторів, посилаючись на те, що їм відомо, хто може стояти за нападом... Під закритими в реєстрі громадянами, судячи з посад і дат народження, можливо, значаться... Мангер та Олексій Левін, якого поліція і свідок помилково вважали його радником", – написав юрист.

Підозрюваний у вбивстві Гандзюк кримінальний авторитет Левін перебуває в розшуку, за попередньою інформацією, він переховується в Домініканській Республіці. Найєм уважає, що згадана в документі суду почута свідком розмова, в якій обговорювали напад на Нікітенка, відбувалася між Левіним і Мангером.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...