Маріон Котійяр повідомила про свою вагітність і назвала ім'я батька дитини

Французька актриса, яка щаслива в шлюбі з Гійомом Кане, побажала Анджеліні Джолі і Бреду Пітту швидше знайти спокій в цей бурхливий момент їхнього життя.

Маріон Котійяр і Гійом Кане. Фото: livestory.com.ua.

Оскароносна французька акторка Маріон Котійяр повідомила про свою вагітність. У 40-річної зірки буде другий малюк від чоловіка Гайома Кане. Маріон написала про це в Instagram, а заразом прокоментувала звістку про розлучення Анджеліни Джолі з Бредом Піттом, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Це буде перша та єдина моя реакція на сенсаційну новину, котра з'явилася 24 години тому, і в яку мене було втягнуто", - зазначила Котійяр.

Актриса підкреслила, що зазвичай вона такі речі не коментує та близько до серця їх не сприймає. Проте зараз, коли історія про те, що вона буцімто має відношення до розлучення Пітта і Джолі, розкручується та зачіпає її любих людей, Маріон доведеться це сказати.

"По-перше, багато років тому я зустріла чоловіка мого життя, батька нашого сина та малюка, якого ми чекаємо. Він – моя любов, мій найкращий друг, єдиний, хто мені потрібен", - поділилася Котійяр.

Зірка побажала "швидкого одужання" медіа та хейтерам, котрі не забарилися з судженнями щодо неї.

"І нарешті, я щиро бажаю Анджеліні та Бреду, яких я глибоко шаную, знайти спокій у цей бурхливий момент. Із усією моєю любов'ю, Маріон", - закінчила акторка.

Нагадаємо, первісток Котійяр і Кане, хлопчик Марсель народився в 2011-му році.

Як відомо, Бред Пітт і Маріон Котійяр разом знялися у фільмі "Союзники". Поголос про те, що "хімія" між акторами поширилася за межі знімального майданчика, пішов незадовго до того, як Пітт і Джолі ошелешили світ новиною про своє розлучення.

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...