Маршрутом зрадників та негідників: Скандальний забудовник втік з-під застави до Росії

Суддя Печерського суду Підпалий, який випустив Анатолія Войцеховського під мінімальну заставу, завдав збитків державі як мінімум на суму 36 млн гривень.

Анатолій Войцеховський. Фото: kiyany.obozrevatel.com.

Підозрюваний в організації будівельної афери у Києві Анатолій Войцеховський втік в Росію після того, як Печерський районний суд Києва відпустив його під заставу 14 млн грн. Про це повідомив у Facebook нардеп, радник мера Києва Дмитро Білоцерковець, передають Патріоти України.

"Стало відомо, що творець фінансово будівельної піраміди афери Войцеховський втік до Росії на наступний день після того, як суддя Печерського суду Підпалий випустив його під мінімальну заставу 14 млн грн, тоді, як прокуратура вимагала 50 млн гривень", - написав Білоцерковець.

За його словами, суддя, що виніс рішення по заставі "завдав збитків державі як мінімум на суму 36 млн гривень".

"Скільки цікаво з цієї суми йому заплатив Войцеховський. А ошуканим інвесторам порекомендую звернутися до судді з питанням, - "а де наші привласнені гроші і чому вони втекли до Росії..." Так само, очевидно, було у цього судді і зі справою Арбузова...", - зауважив Білоцерковець.

Нагадаємо, 15 липня ГПУ вручила київському забудовнику Анатолію Войцеховському повідомлення про підозру в ухиленні від сплати податків на суму 12,5 млн грн і створенні організованої злочинної групи.

17 липня Печерський суд прийняв рішення про арешт Войцеховського на два місяці з можливістю вийти під заставу в 14 млн грн. Увечері 27 липня Анатолій Войцеховський вийшов на свободу.

Останній спекотний день. Синоптики запевняють, що погода щміниться до кінця тижня

четвер, 2 травень 2024, 8:50

2 травня в Україні переважатиме мінлива хмарність без опадів. . Лише у Сумській, Харківській та Луганській областях вдень місцями пройде невеликий дощ, повідомили в Українському гідрометцентрі. . Вітер буде північно-східний, на заході країни - півден...

"Це так не працює": Вчений розповів, у чому шкідливість БАДів

четвер, 2 травень 2024, 8:39

Маркетологи в Україні найчастіше спекулюють на БАДах, називаючи їх засобами "для покращення здоров'я". Але біодобавки не такі корисні, як здається на перший погляд. Про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів відомий генетик і біогеронтолог, кандидат біол...