Машиністи "Укрзалізниці", переїхавши жінку, розклали тіло по пакетах і викинули подалі

На станції "Апостолове" під час огляду на поїзді знайшли свіжі сліди крові.
Вантажний потяг на Миколаївщині переїхав жінку. Ілюстрація: соцмережі.

У Миколаївській області вантажний потяг переїхав 44-річну місцеву жительку. Машиніст і помічник сховали тіло в пакети і викинули в іншому місці. Наїзд стався в районі станції Березнегувате, передають Патріоти України.

Після наїзду локомотивна бригада зупинилась і перестала виходити на зв'язок. Черговий станції наказав підлеглому перевірити, що сталося. Працівник залізниці побачив труп жінки. Проте машиністи стали погрожувати йому, тому він повернувся до себе на робоче місце і вимкнув телефон. Поліцію не викликав.

Черговий на станції сам пішов до місця зупинки поїзда. Машиністи йому сказали, що довго стояли через спрацювання автоматичних гальм. Через деякий час бригада покинула станцію.

Диспетчер побачив біля шляхів ампутовану руку, сліди крові і мобільний телефон. Самого тіла не було. Він викликав поліцію, яка за знайденим телефоном встановила особу загиблої.

Після цього на станції "Апостолове" під час огляду на поїзді знайшли свіжі сліди крові. Під час розслідування машиністи розповіли, що помітили лежачу жінку на шляхах, застосували екстрене гальмування, але не встигли зупинити поїзд. Зі страху бути звинуваченими в наїзді, вони забрали частини тіла, сховали його в пакети в шахті холодильника і викинули в іншому місці.

Джерело: LB.ua

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...