Мати відійшла на лічені хвилини: На Харківщини 4-річний малюк став жертвою собаки

Хлопчика в дуже важкому стані доставили в лікарню. Медики боролися за його життя, але врятувати не змогли.

Ілюстрація:Donbass.ua

У Харківській області сталася трагедія, в результаті якої загинула дитина. У селі Андріївка Балаклійського району в одному з дворів з вольєра вирвалася німецька вівчарка і напала на 4-річного хлопчика, який бавився у дворі власного будинку. Про це пише Сегодня, передають Патріоти України.

Правоохоронцям мама малюка розповіла, що залишила сина без нагляду всього на кілька хвилин. Але, як виявилося, цього часу вистачило собаці, щоб покусати дитину. Хлопчика в дуже важкому стані доставили в лікарню. Медики боролися за його життя, але врятувати не змогли.

Як повідомили у відділі комунікації облуправління Нацполіціі, зараз правоохоронці з'ясовують всі обставини трагедії. За фактом події в поліції відкрили кримінальне провадження, кваліфікувавши його як "умисне вбивство малолітньої дитини" з поміткою "нещасний випадок".

Вівчарку, яка вбила малюка, вилучили і помістили в розплідник для обстеження. У поліції також уточнили, що раніше на собаку ніяких скарг не надходило.

Стати пенсіонером в Україні буде простіше: Кого стосується і що треба знати

понеділок, 29 квітень 2024, 13:52

Через напад кремлівського карлика Путіна на Україну у багатьох людей стали виникати питання щодо ідентифікації документів, підтвердження термінів страхового стажу, отримання пенсій, передають Патріоти України. На щастя, частина цих питань тепер може ви...

У Раді збираються підвищити виплати одній з категорій пільговиків: Кого стосується

понеділок, 29 квітень 2024, 13:44

В Україні, де частини пенсіонерів можуть урізати пенсію на 50%, народні депутати зареєстрували законопроєкт № 11194, яким планується посилити соціальну допомогу українцям, які постраждали від аварії на Чорнобильській АЕС, передають Патріоти України. За...