Мейд ін Раша: В Індії розповіли подробиці загибелі пілотів у проданому Росією винищувачі Су-30

Пілоти не встигли катапультуватися до удару літального апарату об землю.

Російський винищувач Су-30. Ілюстрація:rg.ru

Індійські пілоти, які летіли на недавно купленому Індією у Російської Федерації винищувачі Су-30, загинули через те, що не змогли вчасно катапультуватися з падаючого бомбардувальника. Про це повідомляють Патріоти України, посилаючись на індійський ТВ-канал NDTV.

Уряд Індії оголосив про загибель двох пілотів, які були за штурвалом винищувача Су-30МКІ. Його уламки були знайдені минулого тижня біля кордону з Китайською Народною Республікою.

Як повідомляють ЗМІ Індії, військові експерти ВПС держави провели аналіз даних зі знайденого напередодні бортового самописця винищувача. Пілоти не встигли катапультуватися до удару літального апарату об землю.

Уламки розбитого літакаСлід зазначити, що винищувач ВПС Індії пропав з екранів радарів 23 травня під час польоту над штатом Ассам на сході країни.

26 травня його уламки були знайдені в лісі в 60 кілометрах на північний захід від авіаційної бази Тезпур.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...