"Мене виховували відповідати за свої слова": Керівник внутрішньої безпеки ДФС подав у відставку

​Юрій Шеремет напередодні у соцмережі написав про побоювання прокуратури і свій зв'язок з відстороненим главою ДФС Романом Насіровим.

Юрій Шеремет. Фото:24 Канал

Юрій Шеремет подав у відставку з посади керівника управління внутрішньої безпеки Державної Фіскальної служби України. Про це сам Шеремет підтвердив Українській правді, передають Патріоти України.

"Написав заяву зранку. Мене виховували відповідати за свої слова, нехай встановлюють об'єктивну істину", – зазначив він.

Раніше Шеремет анонсував подібний крок у соціальній мережі Facebook.

Зокрема в ніч на 7 березня він написав про побоювання прокуратури і свій зв'язок з відстороненим главою ДФС Романом Насіровим:

"Щойно державний обвинувач при розгляді клопотання про обрання запобіжного заходу Насірову наголосив, що одним із ризиків чому на час слідства він повинен бути під вартою є те, що я знайомий з ним зі школи і якщо він буде на волі, зможе зі мною спілкуватись і через мене впливати на працівників ДФС, що унеможливлює об'єктивність слідства", – писав Шеремет.

"Щоб уникнути такого ризику публічно даю слово державному обвинувачу зранку звільнитись з посади керівника внутрішньої безпеки ДФС України. Я виключно за забезпечення об'єктивності та встановлення істини у справі", – писав тоді чиновник.

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...