"Мені було страшно. Я не хотів його вбивати", - Олійник про погоню за BMW

Поліцейський пояснив, що його хвилювали тільки люди, які могли постраждати від дій водія авто.

Сергій Олійник у залі суду. Фото:24tv.uaПатрульний Сергій Олійник, який застрелив підлітка під час погоні в Києві 7 лютого, наголошує, що йому було страшно і він не хотів убивати людину. Про це він сказав на засіданні суду, передають Патріоти України з посиланням на Еспресо.TV.

"Я ніколи не їздив на такій швидкості, а тут довелося ще й стріляти, мені було страшно. Я не хотів його вбивати, мене хвилювали тільки люди, які б могли постраждати від їхніх дій", - сказав він.

Прокурор вважає, що є ризик, що Олійник буде переховуватися, а також може знищити речові докази.

Також стало відомо, що на засідання суду підтримати патрульного прийшли Кличко, Аваков і Деканоїдзе. Нардеп Антон Геращенко повідомив, що патрульного Олійника побили у Лук'янівському СІЗО.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...