Меру Миколаєва погрожують імпічментом через...львівське сміття

​Депутати міськради з "Опоблоку" скликають позачергову сесію, а мешканці міста обурюються одноосібному рішенню мера​.

Олександр Сенкевич. Фото:mkrada.gov.ua

Сьогодні у мережі з'явилась інформація, що до Миколаєва звозитимуть сміття зі Львова. Її підтвердив мер міста Олександр Сенкевич, який наголосив, що Львову необхідно допомагати, не акцентуючи увагу на те, що міський голова Садовий - лідер партії "Самопоміч", від якої він балотувався на виборах. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Depo.Миколаїв.

Дане повідомлення викликало невдоволення депутатів та громади, які вважають, що Сенкевич не мав жодного права ухвалювати подібне рішення одноосібно. "Опоблоківці" навіть вирішили скликати позачергову сесію з цього приводу.

До критики мера у Facebook приєднався і депутат облради Максим Невінчаний, який взагалі припустив, що Сенкевичу загрожує імпічмент:

"Щось мені підказує, що цей скандал зі звалищем, може стати приводом для імпічменту, якщо Сенкевич не скасує своє розпорядження про прийняття львівського сміття. Як говорили розумні люди: "Ніколи не забувай, що твоїй коронації аплодує та ж сама юрба, яка буде аплодувати твоїй страті".

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...

Підстава для визнання непридатним: Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації

вівторок, 23 квітень 2024, 9:55

В Україні продовжується військовий стан, а також проводиться загальна мобілізація. Усі військовозобов'язані зобов'язані пройти Військово-лікарську комісію (ВЛК). Проте існують хвороби хребта, при яких особу визнають непридатною до військової служби у З...