Мішель Обама і її брудні справи: Як перша леді Америки працювала в саду Білого дому (фото)

​Президент США Барак Обама теж допомагав дружині. Щоправда, порадою.

Мішель Обама працює в саду. Фото: viva.ua.

Дружина президента США Барака Обами Мішель Обама зовсім не боїться брудної роботи. Вона із задоволенням працює в саду Білого дому, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На фото завжди елегантна перша леді Америки зображена в зручних джинсах, сорочці і теплій жилетці. Перша леді спритно справлялася з інвентарем, точно знаючи свою справу.

До слова, в об'єктиви фотокамер потрапив і Барак Обама. Однак він, на відміну від дружини, вирішив тільки поспостерігати за процесом з боку.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...