Місце, де якнайшвидше хочеться померти: Журналіст показав стан сумського онкодиспансеру (фото, відео)

Грошей з обласного бюджету на хоча б косметичний ремонт обіцяють дати з 2009 року. Ну і, звісно, крім обіцянок нічого.

У приміщенні Сумського онкодиспансеру. Фото:Facebook

Сумський обласний онкологічний диспансер знаходиться в жахливому стані – ліжкомісць не вистачає, а стіни поросли пліснявою. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив сумський журналіст Максим Едель, передають Патріоти України.

"Зранку, разом з обласними депутатами Lileya Rychkina та Андрей Божок були у обласному онкодиспансері. Враження пекельні. Облізлі стіни, 15 хворих в палатах на 4 койкомісць, пліснява на стінах від великого скупчення хворих. Будівлі 1916 року, які будували ще у Першу Світову війну. Рентген-апарати минулого століття.

Грошей з обласного бюджету на хоча б косметичний стан сюди обіцяють дати з 2009 року. Ну і, звісно, крім обіцянок нічого. І це за умови, що Україна – лідер з онкозахворювань, а Сумщина – в трійці лідерів з онко в Україні.

Вдумайтесь, один-єдиний диспансер на всю область в такому жахливому стані. Голодні та бідні не завжди перемагають ситих та багатих.

Трохи пострімив з закладу, але Інтернет там дуже не дуже. Втім, враження очевидні: пекло на землі для людей зі смертельними діагнозами.

Завтра будемо говорити про стан речей на засіданні Дискус клубу. Запрошую всіх небайдужих на 14:45 у кафе Чін-Чін, вул. Петропавлівська, 73. Якщо ми не врятуємо цих людей, то ніхто їх не врятує...".

Колеги прийшли провідати, але...: На Житомирщині знайшли вбитими 7-річну дитину та її батьків (фото, відео)

четвер, 2 травень 2024, 20:27

У селі Поліське Житомирської області загинула родина з дитиною. Правоохоронці почали розслідування обставини трагедії, відкривши провадження за фактом умисного вбивства. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Житомирської області, передають Патріоти У...

Бережіть себе: У партіях спецій та прянощів з Індії знайдено небезпечну отруту

четвер, 2 травень 2024, 19:54

Індійське управління з контролю за безпекою продуктів харчування та дотримання стандартів (FSSAI) поінформувало про масштабні перевірки партій вироблених та відправлених за кордон прянощів та приправ індійського походження. Про це пише Reuters, передаю...