Місцевий житель переодягнув мого сина і кілька тижнів ховав. Його потім бойовики розстріляли - мама полоненого бійця ЗСУ

Мати "кіборга" Тараса Колодія, якого нещодавно звільнили з полону, розповіла, як син потрапив до рук терористів.

Ольга Морозова. Фото:Цензор.нетЗвільнення "кіборга" Тараса Колодія дало родичам полонених, з якими він перебував в одній колонії, нову надію. Родичі полонених втомилися чекати результатів мінських переговорів, але не втрачають надію на те, що їхні сини і чоловіки, яких вони чекають вже кілька років, повернутися додому. Розповідаючи історію про те, як син потрапив до рук бойовиків, мама полоненого Ольга Морозова зазначила, що перед цим його ховали місцеві жителі. Про це пише Inforesist, передають Патріоти України.

"Мій син Олександр в полоні вже рік і десять місяців. Їх відправили на посилення в Донецький аеропорт. У той момент вони не знали, що дорога перекрита. Їх машину розбомбили. Його сильно контузило. Бойовики думали, що вбили, тому кинули. Коли прийшов до тями, зрозумів, що знаходиться в оточенні. Три дні ховався під машинами. Його знайшов місцевий житель. Переодягнув і кілька тижнів ховав.

А коли син намагався вийти до своїх, вони разом пішли до залізниці. Їх зловили. Нам потім сказали, що цього чоловіка бойовики розстріляли. А Сашу катували півтора місяці в якомусь гаражі. Там залишився одяг в його крові. Все це ми дізналися вже 23 березня, коли він нам подзвонив і сказав, що знаходиться в полоні", - розповіла Ольга Морозова.

Ольга каже, що син перестав дзвонити 21 червня. З того часу перша звістка отримали лише в серпні - глава моніторингової місії ООН з прав людини Фіона Фрейзер привезла їм додому лист. Воно було дуже коротке, в кілька рядків. Друге сім'я отримала лише на початку грудня.

"Тут уже було кожному по пунктам: нам з батьком, друзям, нареченій. Пише, щоб запрошувала гостей на весілля, чекає його вже сім років. Спочатку з армії, тепер ось з полону".

Ольга показує мені лист сина, в якому він просить батьків не падати духом, обіцяючи, що і сам не буде. А потім додає: "Тепер я просто чекаю без будь-якої надії".

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...