Місцезнаходження всіх хлопців встановлено, учасників блокади звільнили - нардепи

Активісти, що постраждали під час розгону, опинилися у відділах поліції чи травмопунктах Селідового, Костянтинівки, Дружківки, наголосив Семен Семенченко.

Редут у Кривому Торці розігнали. Фото:http://nv.ua/u

Народні депутати повідомляють, що затриманих під час штурму редуту в Кривому Торці блокувальників, відпустили. Зокрема, про це у своєму Facebook повідомила віце-спікер Оксана Сироїд, передають Патріоти України.

"За інформацією СБУ, всіх затриманих звільнили з-під варти. Нам вдалося розшукати шістьох з сорока шести. Вся інформація в їх телефонах знищена. Це ускладнює пошук. Попередньо хлопці перебували в відділеннях поліції Костянтинівки, Дружківки, Селідового, Покровська, Торецька, Бахмута" , - написала вона.

Також вона зазначила, що "поліція, яка розігнала редут в Кривому Торці до цього часу не надала інформації ні про причини затримання, ні про людей, які були затримані".

У свою чергу народний депутат Семен Семенченко заявив, що місцезнаходження всіх затриманих вже встановлено.

"Місцезнаходження всіх хлопців встановлено. Відділи поліції і травмпункти Селідового, Костянтинівки, Дружківки. Їдемо. І виявляється негідники вже запустили потяги до своїх дружків в т. зв. ДНР", - зазначив він.

"Випустили "небезпечних терористів" і кинули в незнайомому місті. Багатьох без грошей і документів. Всі пошкодження усунені, викликана слідчо - оперативна група", - написав Семенченко в своєму Facebook.

ЯК відомо, 13 березня учасники блокади заявили, що представники Служби безпеки України та Корпусу оперативно-раптової дії (КОРД) захопили редут в Кривому Торці.

Як повідомляє Штаб блокади торгівлі з окупантами, по всій країні пройшли акції на підтримку торгової блокади в зв'язку із затриманням активістів в Кривому Торці. Зокрема близько тисячі людей зібралося на Майдані Незалежності в Києві.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...