Міцні зв'язки: Дружина очільника СБУ орендує землі в оточення Януковича (відео)

Ділянка Ольги Грицак вказана в податковій декларації глави СБУ і має призначення "сінокосіння та випасання худоби".

Скрін відео

Дружина глави СБУ Василя Грицака Ольга орендує 12 соток землі в селі Осещина під Києвом в оточенні Артура Ростомяна, на якого після подій на Майдані 2014 року записали нерухомість екс-президента, втікача Віктора Януковича. Про це повідомляє видання Наші гроші, інформують Патріоти України.

За інформацією ЗМІ, ділянка Ольги Грицак вказана в податковій декларації глави СБУ і має призначення "сінокосіння та випасання худоби".

Орендодавець ділянки Каріне Оганесян доводиться дружиною Сейрану Оніковичу Ростомяну, який прописаний в селищі Голованівськ Кіровоградської області. За даною адресою також зареєстрований Рафаел Крпеян - бізнес-партнер Вачагана Оніковича Ростомяна.

Як пишуть ЗМІ, Вачаган Ростомян пов'язаний з генерал-майором, начальником ГУМВС в Київській області часів Януковича Костянтином Сапком. Також Ростомян був бізнес-партнером колишнього народного депутата Віктора Лозінського, якого засудили за вбивство людини на полюванні.

Журналісти відзначають, що в сусідній квартирі з Вачаганом Ростомяном в Голованівську реєструвався Артур Ростомян - чоловік, на якого після втечі Януковича була переписана нерухомість сім'ї екс-президента: будинок на Оболонській набережній, 33 (зараз виставлений на продаж за $ 1,5 млн) і будівля поливальної станції по пр. Героїв Сталінграда, 8а.

Представляємо до Вашої уваги допис журналістки Аліни Стрижак, яка проводила це розслідування.

Публікацію Стрижак прокоментував журналіст Сергій Головньов.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...